10 Ekim 2013 Perşembe

Anket: El ile bir eylem Google tarafından iptal sonra sıralamalarını iyileştirmek mi?

Google PenaltyBirçok konu şikayetler, heyecan, üzüntü ve korku içinde belgili tanımlık forum konusuna bakın. Çoğu Google sıralaması ile yapmak zorunda. Böyle giderse... Web Yöneticisi gibi bir şey "sıralaması ve trafik Google sarhoş," Şimdi bakıyorum ve el ile bir eylem var "diyor. Birkaç gün sonra geri gel ve bir tekrar değerlendirme isteği gönderilen ve sonra gün sonra onlar heyecanla elle kendi eylem iptal edildi bağırmak iddia. Sonra arkanıza yaslanın ve bekleyin ama hiçbir şey olmuyor. Onların trafik düzelmezse, onların sıralaması artırmak değil - el ile eylem sırasında ceza içinde olduklarını iptal sonra aynı tekne vardır. Özel durumla Google ceza var mı diyor.Birkaç hafta önce ben bir Webmaster/arama yardım masası nerede ben yaklaşık 9 dakika mekân bu konuda sorulan mekân içinde biraz zaman sohbet geçirdi. Ne zaman geri dönmek için trafik ve sıralamaları için sürer sordu.İptal manuel eylem alma arasında ve daha sonra dönmek trafik için bir ayrım vardır. Görünüşe göre pek çok kişi bir el ile hareket iptal olsun hala çok zaman onların sıralamalarını geri alma konusunda çalışıyor harcamanıza gerek.Burada videos:ben başlıklı bir yazı, Google ceza kaldırma değil mutlaka geliştirmek Rankings.So zaman daha büyük bir anket için lütfen önce bana ve arkadaşlarınızla paylaşmak konuştuk:


WebmasterWorld Forum tartışma.Bu yazı bu hafta başlarında yazılmış ve bugün ilan edilecek.


Barry, uzun mesaj için en fazla bir kaç saat sonra Yayınlanan Yorumlar göstersene herhangi bir fikir? Uzun soluksuz, ama varlık göstermek uzun mesajlar gecikme Disqus sistemi ile bir şey var mı? Üzgün değil, sadece merak (adil-dibi takdirde o hiç görüntülenen değil uzun benim rants bir not defteri dosyasına kaydetmek öğrendim).


Kesinlikle sıralaması site üzerinde çalışmak için geliştirilmiş değil. Tam olarak her şeyi kaldırdı ceza önce yapıldı. Berbat! Tüm çaba oldukça anlamsız yapar!


Sadece site verdi spam olduğundan sıralaması s. Orada bol doğal bağlantıları çok. El ile ceza yapay olarak sıralaması azaltarak o varlık sanıyordum, bunu ellerinden alırsak ve mutlaka o nemlendirme kaybolur...


Bunu el ile eylem ne olduğuna bağlı. Çünkü o kesmek oldu ve şimdi malware dağıtmak cezalandırılmış bir Web sitesi vardı. Bu durumda, el ile eylem iptal edildi sonra trafik % 100 sürdürülür. Öte yandan, doğal olmayan bağlantılar için cezalandırılmış bir Web sitesi vardı ki bu durumda hiç bulunamadı.


Evet, bu tam olarak neden gerek yoktur herhangi bir tekrar değerlendirme isteği doldurmak. Sadece tüm site (gwt URLleri Kaldır) kaldırmak, içeriği yeni etki alanına taşımak ve hiçbir Tarih & normal güven ile gitmek hazır!


It´s onların BS sıralaması algos etkisini. İlk sen-si olmak arka ne saçmalık çalışmaya ihtiyacı ve ardından bir eksi 10 eklersiniz, çünkü gerçek bir pislik rastlamak gerekir. It´s tüm algo hakkında Barry haricinde yazılımı ile kendi sitesinde kullanmak yok çünkü bu konuda yapabileceği bir şey yoktur. Muhtemelen başka eksi 10 kalın olduğu için olsun.


İptal edilen bir el ile ceza almak için çoğu kaldırmak gerekir/tüm bağlantıları sitenize işaret. Birçok durumda nerede site de iptal edilmesinden sonra rütbe olacak ceza ceza ilk uygulandığında nerede olduğunu daha çok kötü olacak. Ve bir kez sitenizi arama üzerinden trafik daha da bağımlı hale getirilmesi, sitenizi - işaret bu linklere tıklayarak kişilerden gelen yönlendirme trafiği kaybedebilirsiniz. Sonuç olarak bir yolu yoktur delikten ne zaman derin google optimizasyon kazmaya devam!


Ben gördük çoğu durumda el ile ceza iptal gelen bazı iyileşme göreceksiniz. Ancak birçok durumda olan penguen gibi algoritmik filtreleri hala site tutan olacak aşağı vardır. Hepimizin bildiği gibi Googlenın gitmesine izin bir site olan penguen vurmak için daha uzun sürer. Nasıl Google ayrıca disavow dosyasıyla ilgilidir için aşağı tüm gelir. Onlar ne zaman el ile bir ceza iptal etme bakmak ama görünüşe göre onlar tam disavow dosyası olan penguen hit siteler güvenmiyorsanız. Temel olarak, ne zaman doğal olmayan bağlantılar ile ilgili her zaman bunları kaldırmak çalıştığım için gidin ve sadece disavow dosya üzerinde güvenmeyin. Bu şekilde iyi bir kurtarma sonunda görmelisin.


Ayrıca, bağlı olabilir ne kadar bağlantıları doğal olmayan vardır. Bazı durumlarda size kurtarmak için bir bağlantı profili çoğunluğu kaldırmak zorunda gördük. Bu durumda, sitenin bazı iyi bağlantıları vardır kadar özgün sıralaması görmez.


Lütfen bana korku içinde koymak değil, bir müşterimin manuel eylem ile ilgili bir mesaj var mı. İşlem yapacak. İstemci yeniden rütbe almak istiyor. Ne kötü bağlantılar veya disavoing bağlantılar çıkardıktan sonra benim stratejiler olacaktır.


Aslında bir Sitem ve sonra iki ay ama sıralama kaldırmak için başardınız sayfa 1 tüm benim anahtar ama şimdi hiçbir şey vardı goone için el ile bir ceza görüyordum


ICANN - yeni süresi etki kayıt kurtarma RulesWhy yöneticileri masaüstü Linux kullanmalısınız


** 50 YTL Logo Tasarım - PayPal garanti * * Facebook sayfası Yönetici rolü sorun, beni mutlu etmek önermek


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder