16 Ekim 2013 Çarşamba

Google bir Milli Emlak arama motoru oluşturur

Tüm E-çözümler projektör |





Ise ulusal Association EMLAKÇILAR ® bazen gelecek yıl kendi ulusal özellik veritabanı açmayı planlıyor, Google sadece NARın thunder çaldı gibi görünüyor. Nasıl? Google Maps içinde listelenen her özellik için birey "yer sayfaları" alınıyor. Bunun gibi bir ev Seattle için:


Google Maps: Real Estate Place Pages


Emlak Listeleme yer sayfaları özellik bilgileri, fotoğraf, harita yerleşimi, sokak görünümü görüntü ve işlevsellik, toplu taşıma bilgi ve AdWords reklamlarını bile yakın bulunmaktadır. Google, bağlantılar için "Yön" ve "Arama yakın", hem de giden e-posta yer sayfası bağlantısı ile açılan bir "Gönderme" bağlantı içinde gömülü ekledi. Özelliği ayrıntılar yukarıdaki örnekte, iki ayrı Prudential emlak web sitesi ve Seattle Timesweb sitesi NWSource.com dan kaynaklı. Sadece herhangi bir standart MLS web sitesinde gördüğünüz gibi bazı tipik MLS listesinde mevcut derin bilgileri (örneğin, kare görüntüleri tek tek oda) yoksun olsa da tüm sunulur.


Bu yeni özelliğin henüz Google LatLong blogda bir duyuru, ama bugün resmi Google Avustralya blog ilan edildi. Söz konusu yazı diyor ki emlak yer sayfaları da videolar ve muayene saatleri gibi şeyler içerebilir. Kalan söylenmemiş yer sayfa biçimi Google, boşluk ve yeni gelecekte bilgi türlerini eklemek için esneklik sağlar olduğunu.


Tabii ki, Google Maps bir süre için bireysel özellik bilgilerini göstermiştir. Ama eski, küçük, biraz user-unfriendly bilgi açılır pencereler indirileceği. Yeni yer sayfaları daha fazla bilgi sunmak, daha kullanıcı dostu ve ev alıcılar-ebilmek kolayca geçmek çevresinde kısa, temiz bağlantıları (http://maps.google.com/maps/place?cid=18428966863334951733 gibi).


Google tarafından nasıl Google Haritalarda emlak bilgi sunduğu için yapılan yükseltmeleri bir dizedeki son nokta. Warner Bros harita paylaşımı daha fazla bilgi için bkz: Google Temmuz emlak listeleri genişletir ve Google Maps yapar gayrimenkul arama daha fazla görünür geçen ay. Onları hep birlikte gelecek emin diğer güncelleştirmelerin yanı sıra ekleyin ve onun çok açık Google emlak listelerini ne miktarda Ulusal MLS gibi veritabanı oluşturmak için yola çıktı.


İle ilgili konular: Kanal: Yerel | Google: Haritalar ve yerel | Google: Koyun sayfalar | Arama motorları: Emlak | Son Haberler


Yazar hakkında: Matt McGee, genel yayın yönetmeni arama motoru Lands. Haber kariyerine TV, radyo ve yazdırma gazetecilik harcanan süreyi içerir. Az sayıda SEO ve sosyal medya danışmanlık istemcileri gibi normal konuşma nişan ABD pazarlama etkinlikler dahil etmek web kariyerine devam ediyor Son zamanlarda Google cam cam Almanak ve ayrıca Bloglar küçük iş arama pazarlama adlı adanmış bir site başlattı. Matt @MattMcGee, Twitter ve/veya Google Plus üzerinde bulunabilir. Onun kişisel blog Mattın açıklamaları okuyabilirsiniz. Tarafından Matt McGee daha eşya görmek


@sengineland izle





Matt, yazı için teşekkür ederiz. Googlenın Emlak Listeleme ama kullandığım kadarıyla kullandıysanız, Google hangi yarısı zaman emlak / yetersiz yanlış bilgiler verir farklı kaynaklardan veri getirmeye inan bilmiyorum. Diğer gayrimenkul satış, Google da listeler sonra daire ve kınamak. I was seyir için bir daire (yaklaşık bir yıl önce) ben beni kötü daireler kötü daireler için neden Googlenın Kiralık Emlak Arama kullanılır. Herhangi bir resmi olmayan özellikleri fiyatları, yanlış yerleri ve benzeri yanlış. Googlenın listesi kontrol sonra özelliklerinin listesi basılmış ve yola çıktı. Mahalleye aldıktan sonra orada hiçbir daire Google listelenen gibi karmaşık. Yani genel olarak, her zamanki gibi Google her şey online genişletmek için çalışıyor ama yeni cepheler için en düşük başarı oranı.


Benim için ilginç olan bu listeler içinde Google Maps SERPs hakim ama Google Universal Search üzerine dökülüp görünmüyor s:


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


5 Yolları PPC-ebilmek yapmak a daha akıllı pazarlamacı


Bing yerler genişletir Kanada, Birleşik Krallık


Oturaklı verir iPhone kullanıcıları gerçek zamanlı öneriler & Rolls Out 2 yeni arama özellikleri


Nasıl Google Hummingbird etkisi bağlantılar olacak? İşte 6 yolu


En düşük fiyatlar SMX Sosyal Medya Pazarlama için bitiş tarihi: Cuma


Google denize indirmek sıralaması sitelerden Mugshot durdurmak Fix: Googlenın MugShot algoritması


Penguen 5, ile penguen 2.1 Spam filtreleme algoritması, şimdi canlı


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder