6 Kasım 2013 Çarşamba

Google kullanır seviye alan üzerinde sunucu konumunu yerelleştirme arama sonuçları için

Google bu yerelleştirilmiş sürüm üzerinde de yer alıyor bu yüzden SEO coğrafi hedefleme hakkında sitenizin belirli bir bölgeye görüşmeler ne zaman bir şeyler yapmanı söylediler.


Ancak, bir seviye alan kullanmak yerine, bir alt etki alanı veya alt klasörü farklı bir dil veya coğrafi hedef belirlemek için dağıtmak siteleri sık sık görmek. Benim görüşüme göre en iyi bir adıdır. Tabii ki, bu geçerli hedef ana Google - tarafından yerelleştirilmiş bir dil kullanmak istediğiniz zamanlar vardır.JohnMu Google Google Web Yöneticisi Yardım iplik bir seviye alan bu ülkede bir sunucuda sitenizi barındırma daha çok daha güçlü olduğunu belirten bir cevap verdi. Özellikle, John dedi: Evet, bu iki faktör bağlamdan bulmaya çalışın (Sanırım bu makale güncellenen açık olsa da biraz daha fazla olması için :-))... ancak sitenizin coğrafi TLD/seviye alan varsa (gibi. co.nz) o zaman biz de sunucu konumunu kullanmaz. Bunu biraz kafa karıştırıcı olurdu, bunu gerçekten yapamayız "ortalama" Yeni Zelanda ve ABD arasında... Her neyse, bir seviye alan gibi kullanıyorsanız. co.nz, gerçekten nerede web sitesi barındırma endişe gerekmez adıdır genellikle sunucunun konumu hiç olabilir daha çok daha güçlü bir sinyal.Google sitenizi geotarget sunucu konumuna üzerinde seviye alan kullanır. Bu bana mantıklı geliyor, ama bu burada ele sanmıyorum. Biz kapsamlı konu onlarca kez kapalı, ama özel olarak hangi faktör daha önemlidir.Forum tartışma Google Web Yöneticisi Yardım.


Hindistanda hosting ABDye kıyasla pahalıdır. Biz Oneindia.in ABD ev sahibi ve SEO konusunda herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor. Daha iyi tepki süresi için önemli olduğunu düşünüyorum.


Sonu karmaşa Lay uluslararası düzeyde sürprizler burada ama coğrafi konum neden olan kişi Google gerçekten iletişim en iyi yöntem daha iyi bir şekilde


Ne sen-si olmak bir ülke belirli tl; d ama uluslararası Satıyoruz? Görünüşe göre google "Sitem küresel" demek için bir seçenek Web Yöneticisi Araçlarında bir nedenle veya başka bir ülkeye özgü tld - theres ile sıkışmış büyük sitelerin zarar istiyorum


WordPress: Bir güvenlik sorunu veya NotWebmasterWorld haftalık Round-Up 1 Kasım


Şüpheli BacklinksUnique, iyi yazılmış, yüksek kaliteli içerik yazma hizmeti, sadece yüksek Da siteleriyle 3 $ satın alma.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder