12 Kasım 2013 Salı

Google Yerel arama deneyimi cihaz üzerinden tanıttı!

Bu erişim, Web Geçmişi etkin ve oturum açmış kullanıcılar kendi telefonundan PC yerel arama ayrıntıları gerçekleştirebilirsiniz anlamına gelecektir.


Eğer hızlı bir şekilde bu son tarihe dokunma Mobil tarayıcınızda Google.com ana sayfasında görünen yeni bir "son" simge göreceksiniz. Zaman dilimi geçerli olan yerel arama tarihi bir gün olduğunu.


Google dedi ki onların blog "biz bu yeni kullanışlı özellik etkinleştirilmiş Web Geçmişi ve Googleda arama yaparken oturum açmış kullanıcılar için sağlar. PC veya diğer cihazlar, sonra Google.comın mobil ana sayfasına giriş bir yer için arama yaparak başlamak ve son simgeyi denetleyin. Daha önce aranan yerler hakkında bilgi bulunur yaklaşık bir gün son simgesinin altında."


Google tarafından bu hareket iki reaksiyonlar olmuştur. Bir yanda insanlar onlar şimdi sorunsuz cep telefonunuza PCden taşımak mümkün olacak heyecan vardır. Diğer yandan ise, onların gizlilik vermek ve onları platformlar arasında hedef Google daha iyi sağlamak için kullanıcıları ikna çabası Google olarak bu özelliği insanlar görüyorum.


Cartoon art museum


TrackBack URL bu kayıt için:http://www.typepad.com/services/trackback/6a00e5522e40fd88340168e8a85699970c


Aşağıda Google referans weblogs bağlantılar cihazlar arasında yerel arama deneyimi tanıttı vardır:


Subscribe to our Feed!E-posta ile abone
kalmak nağme!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder